Luksusowy hotel nad morzem

C
Przyjazd 15 11 - 2018
Wyjazd 16 11 - 2018
  1. Strona główna
  2. Fundusze unijne

Fundusze unijne



Z przyjemnością informujemy, że Grand Baltic Sp. z o.o. w Dźwirzynie realizuje projekt: Adaptacja kawiarni w Hotelu Havet***** na restaurację live Natura. Projekt jest finansowany z Funduszy Europejskich w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego na lata 2014-2020. Oś priorytetowa 1: Gospodarka, innowacje, nowoczesne technologie . Działanie 1.8. Inwestycje przedsiębiorstw w ramach strategii ZIT dla Koszalińsko-Kołobrzesko-Białogardzkiego Obszaru Funkcyjnego.

 

PROTOKÓŁ Z WYBORU NAJKORZYSTNIEJSZEJ OFERTY
PDF: Protokół wyboru oferenta Havet czII

Wybrana oferta:
dla cz. 1           Klass Design Sp. z o.o., kwota netto zamówienia 58 800,00, gwarancja 72 miesiące
dla cz. 2           P.H.U KLIMATEX Jacek Kujawa, kwota netto zamówienia 240 000,00, gwarancja 72 miesiące
dla cz. 3           CHRIS Krzysztof Sawicki, kwota netto zamówienia 36 952,00, gwarancja 72 miesiące
dla cz. 4           P.H.U KLIMATEX Jacek Kujawa, kwota netto zamówienia 6 600,00, gwarancja 72 miesiące

 

 

etap II
Dostawa wyposażenia restauracji Live Natura (meble, wyposażenie kuchni, restauracji, sprzęt drobny) w ramach projektu
„Adaptacja kawiarni w Hotelu Havet***** na restaurację live Natura” z podziałem na części.

termin składania ofert:
09.10.2018
 

Pełna dokumentacja, wymagania, harmonogram:
https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/publication/view/1139111

 

Cel projektu:

Celem zamówienia jest wyłonienie dostawcy/dostawców wyposażenia gastronomicznego do restauracji Live Natura (meble, wyposażenie kuchni, restauracji, sprzęt drobny) w ramach projektu „Adaptacja kawiarni w Hotelu Havet***** na restaurację live Natura”

Przedmiot zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wyposażenie restauracji live Natura w:
1.1 część 1 „meble” – grupa A (załącznik nr 1 - szczegółowa specyfikacja)
1.2 część 2 „wyposażenie: kuchnia, zmywak, bar” - grupa B (załącznik nr 1 - szczegółowa specyfikacja)
1.3 część 3 „wyposażenie: kuchnia, bar, restauracja” - grupa C (załącznik nr 1 - szczegółowa specyfikacja)
1.4 część 4 „Inne” - grupa D (załącznik nr 1 - szczegółowa specyfikacja)

Termin składania ofert:
do dnia 09-10-2018

Miejsce i sposób składania ofert:
Ofertę pisemną (wg wzoru w załączniku nr 2) należy złożyć w kopercie zaklejonej z dopiskiem: Zapytanie ofertowe - dostawa wyposażenia restauracji Live Natura (meble, wyposażenie kuchni, restauracji, sprzęt drobny) w ramach projektu „Adaptacja kawiarni w Hotelu Havet***** na restaurację live Natura” z podziałem na części, w terminie do 9 października 2018 r. do godz. 09:00 w siedzibie Zamawiającego pod adresem:

Grand Baltic Sp. z o.o.
ul. Wyzwolenia 29,
78-131 Dźwirzyno

Oferta złożona po terminie składania ofert, zostanie niezwłocznie zwrócona Wykonawcy bez otwierania.
Otwarcie ofert nastąpi 9 października 2018 r. o godzinie 12:00 w siedzibie Zamawiającego.

Wartość całego projektu: 1 913 730,43 zł
Wkład Funduszy Europejskich: 433 738,17 zł
Więcej informacji o programie na stronie: www.rpo.wzp.pl


Pliki do pobrania ze strony bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl:

 

W celu zapoznania się ze szczegółami zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z Zarządem Spółki Grand Baltic sp. z o.o.

Zarząd Grand Baltic sp. z o.o.
zarzad@havethotel.pl

Agnieszka Maszner
dyrektor finansowy
prezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.

kom.: +48 664 740 120

Przemysław Florys
dyrektor operacyjny
wiceprezes zarządu Grand Baltic sp. z o.o.

kom.: +48 664 740 124

 

Weekend nad morzem

Bądź na bieżąco, zapisz się na newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij