Dobre samopoczucie opiera się na gościnności Przyjemność - na smacznej kuchni…

C
Przyjazd 17 10 - 2018
Wyjazd 18 10 - 2018
  1. Strona główna
  2. Hotel
  3. Gastronomia

Delektując się
smakami naszej kuchni…

Dobry poranek to dzień pełen energii. Dlatego nasze śniadania składają się z najlepszych produktów regionu. Masło smakowe, białe i żółte sery własnej produkcji to świadoma rezygnacja ze zbędnych dodatków i opakowań. Naturalnym uzupełnieniem porannego menu jest świeża jajecznica, pieczywo z lokalnej piekarni oraz aromatyczna kawa…

nowa restauracja a la carte LIVE Natura

wrzesień
Rozpoczęliśmy budowę nowej restauracji a la carte w hotelu HAVET w Dźwirzynie. Całkowicie nowy projekt, nowa lokalizacja, innowacyjna, otwarta kuchnia, kulinarne i architektoniczne smaczki, rozległy taras zewnętrzny i dogodny dostęp dla Gości z zewnątrz. Pierwszych Gości mamy nadzieję ugościć jeszcze w tym roku. Do zobaczenia!

Restauracja bufetowa Moonlight

Dwupoziomowa restauracja Moonlight uwodzi nie tylko aromatami kuchni świata, ale także widokiem na piękny las sosnowy oraz wydmy. Zabierzemy Cię w kulinarną podroż, w której połączymy ze sobą smaki różnych krajów z tradycją kuchni polskiej. Przyjemność celebracji posiłków wydłuży degustacja doskonale dobranego wina.

Lobby Bar Monsoon

Rześkie powietrze i siła morskiej bryzy mogą pozytywnie zmęczyć. Dlatego po długim spacerze szeroką plażą czas na coś rozgrzewającego. Zapraszamy na aromatyczne kawy, herbaty oraz grzane wino. W odzyskaniu energii pomogą autorskie desery szefa kuchni, ręcznie robione praliny z belgijską czekoladą oraz ciasta.

Kawiarnia na wydmie

Bar na plaży

Na plaży mierzymy czas pięknymi godzinami i niezapomnianymi chwilami. Promienie słońca, szum fal, opalona skóra i pierwszy w tym roku zamek z piasku. Ciesz się tymi chwilami jak najdłużej. Specjalnie dla naszych Gości otwieramy w sezonie letnim beach bar, gdzie chłodne napoje oraz smaczne przekąski są na wyciągniecie ręki.

Weekend nad morzem

Bądź na bieżąco, zapisz się na newsletter

Zapisz się na nasz newsletter.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij