szalotka / trufla / sól wędzona / cynamon / polędwica wołowa / lubczyk
ziemniaki merlot / ser kozi / czarnuszka / wędzona śmietana / mąka – młyn w Stoisławiu
ser krowi / selekcja sałat / mix warzyw / vinegret / pieczywo własnego wypieku
polska cebula / warzywa korzenne / lubczyk / kaczka / mąka – młyn w Stoisławiu
zakwas żytni / polskie warzywa korzenne / bałtycki dorsz / majeranek / kawior z pstrąga z Zielenicy
dorsz / flądra / gładzica / turbot / troć wędrowna / łosoś srebrniak bałtycki /okoń / sandacz
Na dostępność ryb wpływa kilka kluczowych czynników tj. okres ochronny danego gatunku, żerowanie na pobliskich łowiskach oraz pogoda.
Kelner opowie państwu o daniach dostępnych dziś.
Steki z dwóch czystych ras mięsnych, Hereford i Angus, z regionalnej hodowli Agrofirma w Witkowie.
Sezonowane na sucho minimum 28 dni, grillowane na węglu organicznym z dodatkiem zrębków olchowych.
wieprzowina z Witkowa / ziemniaki drelinge / ogórki / kefir / koper / lubczyk
krokiet / ser zagrodowy / polska marchew / groszek / masło / pierś supreme
pierożek / koper włoski / lubczyk / pstrąg palio–łososiowaty / jesiotr syberyjski / kawior z pstrąga
pokrzywa / domowy makaron / łosoś jurajski / bottarga
rabarbar / poziomka / propolis z pasieki Hawran / lody
kasza manna z młyna w Stoisławiu / malina / mleko / owoce
Bądź na bieżąco z najnowszymi promocjami Magii Lubczyku
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij